esmaspäev, 25. juuni 2007

Jaanipäev

Ja jaanipäev läks edukalt siis..

Pärnu rimi kell 20:00 23. juuni 2007:

Esiplaanil riiulid ja letid, kaasa arvatud selline kõrgemal asuv reklaamikampaania korv perenaise saiaga.

Paremalt kostab kisa, ilmub Jann ostukäruga, millel on turvatool. Turvatoolis istub Vallo ja jonnib: "Tahan kojuu" Käru jäetakse hetkeks valveta ja juba on vallo endale krahmanud sülle ca 12-15 perenaise saia, millest üks tundub suure kisa põhjal üle olevat. Sõidetakse tagasi ja pannakse tagasi üks sai.

jne... :D

No ja asi lõppes sellega, et tuli turvamees ja palus meil see käru tagasi viia, muidu pidime politseiga ära minema. Hehee meile küll meeldis see idee ja naisedki poleks mundrimeestest ära öelnud, kuid suure suuga lubatud peoloomad jäid tollel hetkel kutsumata, sest läksime parajasti maksma. Turvamehe kohta veel nii palju, et see oli naine, aga see selgus alles lähimal vaatlusel. No ja siis me veel olime muidugi tol hetkel kained..

Ostukärude temaatika oli sel jaanipäeval kuidagi südamelähedane. Pärast Mirage' i minnes tundus takso lühikese maa peale kallis ja mõttetu võtta, tallatakso oli ka nagu igav. No läksime siis ostukäruga. Peaks ütlema, et see on päris ülbe aparaat, pilgud saatsid meid, kuni silm seletas ja kõrv kuulis(Põhimõtteliselt terve pärnu linn siis vist). Parkisime selle kenasti mirage'i ette ja palusime valvata, et keegi täis peaga sõitma ei lähe. Käruga tagasi minema ei hakanud, jätsime ta hoopiski klubi esisele ja, et kõnniteel ees ei vedeleks, siis sedasi.. ökonoomselt. Või noh, vaadake ise:
Hommikul lõbustasime ennas Maximast ostetud laste iminappadega nooltega vedrupüstolitega. Tegime "Drive-by shootingut" :D No emotsioone oli nii autos, kui sihitmärkidel kõvasti. Hehe, üks eit ehmatas Portarturi juures nii kaameks, kui nool temast vaid poole meetri kaugusel maandus. Kuna tegemist oli kahe püstoli ja vaid viie(?!?!) noolega komplektiga, siis sai lõbu varsti läbi ja pritsisime niisama mööduvaid inimesi, seoses pärnus olnud tugeva vihmaga.. Bussijaam lainetas ikka täiega. noh ja hetk hiljem sõisime me piltidelolevast alast (olgu mainitud, et kõnnitee äärekivid on seal tegelt päris kõrged) täiega läbi:D:D

Kuidas teil siis ka jaan möödus...?

˜”*°•.٢ﻢﻻﻪﺎﻢﺝﻞﮦﮮ.•°*”˜

2 kommentaari:

Heli Künnapas ütles ...

Hmmm, äriidee?
Et ostukäru-takso ja ökoparkimine :D Peaks selle blogi lingi Rimi turvanaisele saatma, või? :D

Codeplayer ütles ...

Posti otsas parkimine pole midagi uut tegelt.. Pidevalt on keegi posti otsas.. =P Aga ega see Rimi käru polnud, millega Mirage'i sõitsime:P Ses mõttes võib selle täiesti saata.... Meie varastasime oma sõidukäru kelleltki, kes oli selle juba varastanud... XD