pühapäev, 22. aprill 2007

Maniac monday


Üks unine mumm tiirutab ukse ees ja paneb siis porisedes minema.. Trolli külma käepideme värv on koorunud ja vana. Kaks kutti istuvad kõrvuti ja tuusavad, nokkmütsid tagurpidi peas. Tekib mõte, et kuhu nad küll lähevad? Töötegija nägu ega tegu neil küll pole... Kas ma olen väsinud sellest maailmast? Või on ta väsinud minust? Võibolla olen lihtsalt ise väsinud. Sarve uurides ei näe trollijuht midagi valesti olevat ja asetab selle tagasi liinile. Rullnokad on pahased. Nagu nad hilineksid kusagile.. Heh... Meenub et on siiski pühapäev. Mul vahet pole. Esmaspäev on mul see nädal vaba enivei. Prügikasti kaant ikka pole.. Natuke tigedaks teeb, pean oma p... nüüd kolm meetrit edasi lohistama, et suits kustutada. Eskalaator veel ei tööta, järelikult olen õigeks ajaks jõudnud. Starter on juba poole peal, kui tunnen, et väsimus on läinud.. Ei tea, kas tarbin seda kraami liiga palju?... Nojah... Esimene klient tuleb koos pojaga. Poeg on tähelepanuta kogu aeg ja lõugab, et seda emalt-isalt võita.. Nad ei tee välja. Ja poiss tundubki rumal. Näo järgi koolieas, oi, tal saab raske olema.. Ja see kõik on vanemate süü... Aga noh.. Pmtslt jälle poogen. Nüüd vaatan, ehk saan suitsule...;)

reede, 20. aprill 2007

Vihmaga Hessi katuse all

Kui lased mul, siis tahaksin armuda.
Su sarnasus minuga hulluks mind teeb.
Sa võiksid salaja mu sisse varjuda.
Kui tuled, siis hea saab olema see.
-
Ütlema ei pea ja keegi ei tahagi,
et veel on vara ja seda ma ei salga.
Võibolla ei tundu see üldse pahagi,
võibolla me ei teagi, kuidas see algab

Tegijad


Õnnelikuks saamiseks pole rohkem vaja, kui vaid enda ette vaadata. Pead olema tegija, koguma enese ümber tegijaid. Elukaaslane, sõbrad, töökaaslased.
Miks elukaaslane? Tema ju on see, kes sind toetab, suunab ja nõu annab. Kui ta seda ei tee, siis võid ju osta omale kohvimasina, pesumasina, nõudepesumaina ja kumminuku jne.
Sõbrad on ju need kes viivad sind endaga kaasa, põhjakihi omad põhja poole, tegijad pinnale.
Tööga on veel hullem, kui sinu kaastöötajad pole pädevad tekitavad nad sulle sellega rohkem lisakoormust, pahandusi, stressi. Tööst imendub vaikselt mõnu ja jääb vaid hall argipäev...
Ja teie oletegi need tegijad. Kõik teie, kellega aeg-ajalt ikka kokku saame, kelle numbrit ma pimesi käsitsi valin ja kelle aadressi tean. Tublid olete!

esmaspäev, 9. aprill 2007

Müra

Kaugelt kostab müra. Üritan teada saada kuspoolt see tuleb, kui ühtäkki märkan, et puude vahelt tõuseb sinist suitsu. Hakkan sinnapoole minema. Koperdan ja löön varba ära. Deem rsk.. Päris valus. Hommikust saati on valitsenud mõnus vaikus ja linnulaul ja nüüd siis see müra. Mida nad teevad õige seal? Äkki varastavad puid? Näen oravat, kes mind jõllitab. Jõllitan vastu ja orav teeb nahhui. Nüüd on müra juba õige vali. See on rohkem nagu mingi traktorihääl. Jõuangi järgmise teekäänaku taha ja näen müramasinat. Mu ees seisab kopp, kärisev ja suur külm rauakolakas. Mul on tegelt ka kopp ees... Kõigest...

neljapäev, 5. aprill 2007

Uued tuuled

Su sees on vähe maanteeprahti,
oled nagu kodutee.
Vahepeal sa salamahti
leidnud minu südame.
-
Otsingi sind tulevikust
ja aru ma ei saa,
kuidas halvast minevikust
ennast rebida.
-
Kas on kiirus õigustatud
või on vale see?
Varemgi on maiustatud,
ees on kibe tee...
-
Siiski kaitsmed maha viskan.
Relvad langetan su ees.
Kasvõi ennast pärast vihkan,
et olid minu südames.
-
Codeplayer 2007